Video Star

Video Star voor Android

Creatief maken van video's

Video Star is een multimedia- applicatie van Dashuai. De multimediatoepassing maakt eenvoudige videobewerking voor mobiele apparaten mogelijk. Gebruikers kunnen op indrukwekkende wijze bewerkte video's online delen, ideaal om likes te krijgen op sociale mediaplatforms.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Eenvoudige video-opname
  • Eenvoudig om gebruikersvideo's te vinden
  • Bekijk andere korte video's van gebruikers
  • Deelbaar op sociale mediaplatforms

TEGEN

  • Meer functies beschikbaar in de in-app store
  • Vereist toegang tot lokale apparaatmappen
  • Geen Engelse ondersteuning
  • Elke stem of geluid van de video kan niet worden opgenomen

Matig
4

Video Star is een multimedia- applicatie van Dashuai. De multimediatoepassing maakt eenvoudige videobewerking voor mobiele apparaten mogelijk. Gebruikers kunnen op indrukwekkende wijze bewerkte video's online delen, ideaal om likes te krijgen op sociale mediaplatforms.

Videobewerkingsfuncties

Video Star is een niet-officiële video die niet is gelieerd aan de originele Video Star, maar een aantal basisfuncties behoudt. Gebruikers kunnen hun eigen video's maken met muziek, evenals visuele ontwerpen zoals filters en effecten . Ze hoeven de computer niet te openen, de video's over te zetten en een videobewerkingssoftware te activeren. Het gebruik van een videobewerkingssoftware van computers heeft mogelijk complete gereedschappen, maar het kan te lang duren om een bewerkte video te voltooien en te plaatsen. Video Star slaat dat lange proces over en maakt het toegankelijker voor minder ervaren gebruikers en zelfs kinderen. De hoofdpagina vraagt de gebruiker om eerst op de advertentie van de gesponsorde partner te klikken voordat hij selfies gaat maken. Vervolgens wordt de camera van het mobiele apparaat geactiveerd om alle opnamen vast te leggen. Gebruikers kunnen effecten en filters toevoegen zodra ze klaar zijn met opnemen wat ze willen delen. Het kan een statusupdate zijn, zingend met populaire liedjes, lipsynchronisatie, korte komedieskit, stunts, schattige dierenbeelden of meer. Gebruikers moeten onthouden dat audio van de persoon of de achtergrond niet wordt opgenomen, maar dat ze audio kunnen invoegen zodat de opname op zijn minst nog steeds vermakelijk is. Er zijn ook extra speciale effecten en upgrades als gebruikers ze kopen in de in-app store. Dit is nogal teleurstellend omdat gebruikers beperkt zullen zijn met wat ze momenteel hebben. Het andere gedeelte van de hoofdpagina zijn de communityvideo's waarop gebruikers kunnen afspelen wat anderen hebben gepost. Helaas zijn er geen opties voor het aanpassen van video's, zoals voortgang scrollen of volumeregeling.

Eenvoudige videomaker

Video Star heeft minimale tools om korte videoclips te maken. Aan de andere kant kunnen gebruikers nog steeds genieten van de video's die anderen online hebben gedeeld. Iedereen kan zowel videoclips produceren als bekijken op het gemak van hun mobiele apparaten.

Meeste downloads Multimedia voor android

Video Star

Download

Video Star 1.0.6

Beoordelingen about Video Star

×